COMPARE GOLD AND SILVER PRODUCTS

 

Compare Golden Nugget

Spotprice for 31.1 gramms of gold: € 1.328,40
Brand
:
Various
Manufacturer
:
Various
Format
:
Various
Metal
:
Gold
Weight in grams
:
31.1
Type
:
[bar | coin]
Purity
:
999.9
Origin
:
[country]

Vergelijk de prijs van de gouden Australian kangaroo. De Australian Gold Nugget is een gouden munt die wordt geslagen door de Perth Mint in het Westen van Australië. De Nugget werd geïntroduceerd in 1986.  De munt weeg één troy ounce (31,103 gram), is 2,65 millimeter dik en heeft een diameter van 32,1 millimeter. De Australian Nugget is geproduceerd van 24 karaat goud. Hieronder kunt u de prijzen van de gouden Australian Kangaroo met elkaar vergelijken.

Read more...

Opmerkelijk is dat er tussen 1986 en 1989 nog geen afbeelding van een kangoeroe op stond, maar er een gold nugget (goudklompje) op de munt werd afgebeeld. Goudklompjes worden nog steeds gevonden in de grond van de Australische outback.

De Australische gouden munt worden geslagen in acht verschillende eenheden. Één twintigste troy ounce, één tiende troy ounce, een kwart troy ounce, een halfve troy ounce, een troy ounce, twee troy ounce, tien troy oounce en een munt van één kilo. Het ontwerp van de gouden munt wordt net als de Chinese Panda ieder jaar aangepast.

PRODUCT PRICE / SPOTPRICE / MARGIN RELATIVE TO SPOTPRICE IN %
DELIVERY INFORMATION
delivery info
delivery info
delivery info
delivery info
delivery info
delivery info
delivery info