COMPARE GOLD AND SILVER PRODUCTS

 

Compare Suriname Silver Coin

Spotprice for 31.1 gramms of silver: € 15,46
Brand
:
Various
Manufacturer
:
Various
Format
:
Various
Metal
:
Silver
Weight in grams
:
31.1
Type
:
[bar | coin]
Purity
:
999.9
Origin
:
[country]

De zilveren Suriname munt is de officiële zilveren beleggingsmunt van Suriname en bij uitstek geschikt voor een investering in zilver. Elke zilveren Suriname munt bevat 99,9% puur zilver. De munten worden geslagen door de European Central Mint, een gerenommeerd Mint, gevestigd in Amsterdam.

Read more...

De voorzijde van deze zilveren munten toont een beeltenis van de kaart van Suriname. Op de achterzijde staat het wapen van Suriname afgebeeld. De munt is wettig betaalmiddel in Suriname (10 Surinaamse Dollars).

Suriname staat bekend om zijn goud- en zilverwinning en heeft een rijke historie op dit gebied. De Surinaamse overheid heeft de intentie uitgesproken om goud op een volledig duurzame wijze te winnen. Dankzij verantwoorde goud- en zilverwinning is de belasting voor het milieu minimaal, worden goede arbeidsomstandigheden gegarandeerd en draagt de goud- en zilverproductie bij aan een duurzame ontwikkeling van de Surinaamse economie.

Een zilveren Suriname munt weegt 1 troy ounce (31,1 gram) en bevat ,999/1000 puur zilver. De munten worden geslagen op LBMA geaccrediteerd zilver met de Good Delivery Status. De European Central Mint garandeert dat elke munt tenminste 99,9% goud bevat.

PRODUCT PRICE / SPOTPRICE / MARGIN RELATIVE TO SPOTPRICE IN %
DELIVERY INFORMATION
delivery info